Generationsskifte i Tyskland

Står du for at overdrage din virksomhed – eller dit tyske driftssted – til næste generation? Og har du andele over grænsen i Tyskland, så er Dantax den oplagte rådgiver. Vi har mange års erfaring med rådgivning af dansk erhvervsliv i Tyskland.

Vær opmærksom på, at ting kan tage tid i Tyskland – og skal forberedes grundigt. Måske skal ét bestemt lille skridt tages, før et andet og vigtigere skridt kan foretages. Der kan være vigtige formalia, der først skal på plads, inden den vigtigste handling kan realiseres. Måske gør formaliteterne det nødvendigt at kontakte en notar, inden en overdragelse kan finde sted.

Planlægning og forudsigelighed er én vigtig del af et generationsskifte, og minimering af skatter og afgifter en anden. Når to staters skatteregler er blandet ind, kan det blive meget kompliceret. Rådgivningen fra Dantax omfatter også en række andre forhold, herunder fordelingen mellem arvinger og sikring af investeringens fremtid – ifølge dine planer.

Arv, gave og de juridiske forhold spiler en vigtig rolle i et generationsskifte, så tag Dantax med på råd. Vi rådgiver gerne i samarbejde med din danske revisor eller advokat. 

Rechtsanwalt, Fachanwalt für Handels- und Gesellschaftsrecht, Partner
+49 461 700 35 90
Hans Köster
Rechtsanwalt, Fachanwalt für Handels- und Gesellschaftsrecht, Partner
+49 461 700 35 90

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få seneste nyt om de mange forhold, du skal være opmærksom på i Tyskland.
Vi udsender regelmæssigt digitale nyhedsbreve til alle, der gerne vil være på forkant med udviklingen.

Tilmeld

Kontakt mig!