Headergrafik

Omstruktuering og exit Tyskland

Hånden på hjertet. Har du tænkt på det? Hvad sker der med din investering i Tyskland, hvis du bliver syg, dør eller vil sælge eller overdrage til familie/arvinger.

Passer strukturen af din virksomhed endnu til dit behov?

Økonomien er en dynamisk process: Hvis du vokser, skal etablere nye markeder, åbner filialer, ansætter flere medarbejdere, men også i krisen, er DANTAX din trygge partner, der hjælper med at finde den bedste løsning for dig.

Hvordan får du de optimale forhold ved salg?

Dantax rådgiver om skattemæssig salgsmodning af investering i Tyskland. Om det drejer sig om en virksomhed,  investering i vindmølle eller solar, fast ejendom eller andet i Tyskland. Oftest har start og opbygning i Tyskland stået i centrum. Men i dag interesserer flere danske investorer sig for salg, omstrukturering eller en ny kapitalstruktur. Og så dukker der tit reale skatteproblemer op. Dantax rådgiver på forkant om konsekvenserne for omstrukturering eller ”tilbagetrækning” af investering i Tyskland.

Generationsskifte

Planlægning og forudsigelighed er én vigtig del af et generationsskifte, og minimering af skatter og afgifter en anden. Når to staters skatteregler er blandet ind, bliver det meget kompliceret. Rådgivningen fra Dantax omfatter også en række andre forhold, herunder fordelingen mellem arvinger og sikring af investeringens fremtid – ifølge dine planer.

Vi rådgiver gerne i samarbejde med din danske revisor eller advokat.

Kontakt

Kontakt