Servicenavigation:
Din revisor i Tyskland

Din revisor i Tyskland

Velkommen til Dantax. Vi er din revisor i Tyskland.

Dantax har mere end 25 års erfaring med økonomisk rådgivning af erhvervsvirksomheder og private på tværs af grænsen mellem Danmark og Tyskland.

Vi har et indgående kendskab til dansk-tyske forhold og rådgiver virksomheder, der har aktiviteter i Tyskland, eller som planlægger at etablere sig eller investere i det tyske marked. Vi assisterer og rådgiver vores kunder i alle spørgsmål, der vedrører skattemæssige, juridiske og driftsøkonomiske forhold på tværs af grænsen.

Vores mangeårige erfaring i branchen betyder, at du som kunde er i trygge hænder og er sikret den bedste rådgivning. Vi er i stand til at tale og korrespondere med kunder, myndigheder, forretningsforbindelser, advokater, banker og revisorer på dansk og tysk. Alle vores medarbejdere taler nemlig både dansk og tysk og har et stærkt kendskab til begge kulturer og samspillet mellem danske og tyske regler inden for etableringsformer, skat, moms og social sikring på tværs af grænsen. Med os som din revisor er du sikret tryghed hele vejen.

Dantax tilbyder professionel rådgivning inden for følgende områder: